Skip to content
Loader

Sondajul național privind experiența legată de diabet permite persoanelor din Anglia să își exprime părerea cu privire la experiența lor de a trăi cu diabet de tip 1 sau de tip 2. Aproximativ 100.000 de adulți care trăiesc cu diabet de tip 1 sau 2 au fost selectați pentru a participa la sondajul din acest an.

Dacă ați primit o invitație prin poștă sau prin mesaj SMS, vă rugăm să participați pentru a contribui la modelarea îngrijirii pacienților cu diabet din Anglia. Feedback-ul dvs. va fi folosit pentru a ne asigura că serviciile pentru diabet oferite de NHS răspund nevoilor persoanelor care trăiesc cu diabet.

Puteți face clic pe „Particip la sondaj” în partea dreaptă a acestei pagini pentru a participa la sondajul online în limba română. Pentru a accesa sondajul online, vă rugăm să introduceți codul de acces de 12 caractere din scrisoarea de invitație.

Făcând clic pe linkurile din partea de jos a acestei pagini, puteți vizualiza și versiunea în limba română a:

  • Scrisorii de invitație la sondaj
  • Întrebărilor frecvente, inclusiv ale informațiilor despre date și confidențialitate

Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru a participa la sondaj, puteți contacta linia noastră de asistență telefonică pentru a vorbi cu cineva în limba română la 0800 151 0609.

Scrisoarea de invitație la sondaj

PDF
Descărcare

Întrebări frecvente și răspunsuri

PDF
Descărcare